Ekstrabladet dk side 9 gode jokes om mænd

ekstrabladet dk side 9 gode jokes om mænd

Ekstra Bladet har fisket otte kloge jokes frem fra internettet. Du forstår dem sikkert ikke, men de er altså hylende morsomme. Tror vi. Her kommer de: 1. Hvad får du, hvis du krydser en joke og et retorisk spørgsmål? 2. Der findes 10 slags mennesker i verden. Dem, der forstår det binære talsystem, og dem. På de sociale medier er der startet en kampagne oven på lavinen af sexchikane- og voldtægtsanklager imod Hollywood-legenden Harvey Weinstein. Under hashtagget #MeToo har utallige kvinder skrevet, at de også er blevet udsat for sexchikane i en eller anden form. Det var den amerikanske. Derefter retter vi straks henvendelse til Begravelse Danmark, der kommer og henter borgeren, forklarer Sundheds- og omsorgschefen. 34 dage uden rengøring. I dagene efter liget bliver fundet, begynder lugten af død og fluer imidlertid at genere de andre beboere, der klager til kommunen. Her er der dog.

Videos

FAR JOKES

Ekstrabladet dk side 9 gode jokes om mænd - nye funktioner

Se Paradise Hotels vildeste brystbomber. Nu er hun gået konkurs. Jeg er blevet meget klogere. De tyske drenge, der udgjorde bandet 'Tokio Hotel', knuste adskillige unge pigehjerter, da de kom frem i 00'erne. Emo-rock-bandet fra Tyskland bestod af tvillingerne Bill og Tom Kaulitz, som var henholdsvis sanger og guitarist, mens Georg Listing var på bas og Gustav Schäfer spillede trommer. De blev for. Jaaaa, Danmark er i EM-semifinalen efter drama! 6 timer siden. Nu bryder Kim Walls kæreste tavsheden: Sådan var den sidste dag. Samfund 23 timer siden. Mikael får parkeringsbøder foran storcenter: Men han har aldrig været der. Film, tv & radio jan. - kl. TV2-chok efter 18 år: Sætter. Da en mand laver en dårlig joke på en tinder-date, vælger kvinden at ringe til politiet. Det beretter han om på netmediet Reddit. Hvad han troede udviklede sig til en god date, tager dermed en uventet drejning, da kvinden identificerer ham som 'seriemorderen'. Han bliver placeret i politibilen, mens.

Ekstrabladet dk side 9 gode jokes om mænd - respekt

Terror-listerne fra Islamisk Stat: Så snart liget er fjernet, er det ude af deres hænder, lyder meldingen. Tennis 55 minutter siden. Hvad der har forårsaget bruddet, er ikke afsløret, men ifølge New York Posts Page Six var Duhamel 'træt af' sin popstjerne-kones party-tilbøjeligheder. Jeg glemmer aldrig lyden af mine skrig.

0 thoughts on “Ekstrabladet dk side 9 gode jokes om mænd

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *